Read the passage, then answer the questions that follow. Which sentence best states the central idea of the
By the turn of the twentieth century, the colonies were
passage?
changing. Sugar still dominated the local economy. But
now there were more and more "free" workers-those Which quotation from the passage is a detail that best
who had moved off the estates and lived in their own
supports the central idea?
houses, splitting their time between sugar work and their
own businesses. There were Indian shopkeepers, traders,
and rice growers. The Africans, too, had migrated to the
cities, where they became clerks, teachers, or servants in
wealthy households. A new society was emerging-one
that had its roots in the dark history of slavery but was
also moving into the future.
-Sugar Changed the World,
Marc Aronson and Marina Budhos

Answers

Answer 1

Answer:

A new society was emerging (1)

"but now there were more and more 'free' workers" (2)

Explanation:

Answer 2

Answer:

Explanation:

i got it right

Read The Passage, Then Answer The Questions That Follow. Which Sentence Best States The Central Idea

Related Questions

(25 POINTS)
Read the following selection carefully, paying close attention to detail.

She was thirty–eight or thirty–nine. She lived in a small frame house with her invalid mother and a thin, sallow, unflagging aunt, where each morning between ten and eleven she would appear on the porch in a lace–trimmed boudoir cap, to sit swinging in the porch swing until noon. After dinner she lay down for a while, until the afternoon began to cool. Then, in one of the three or four new voile dresses which she had each summer, she would go downtown to spend the afternoon in the stores with the other ladies, where they would handle the goods and haggle over the prices in cold, immediate voices, without any intention of buying.She was of comfortable people — not the best in Jefferson, but good people enough — and she was still on the slender side of ordinary looking, with a bright faintly haggard manner and dress. When she was young she had a slender, nervous body and a sort of hard vivacity which had enabled her for a time to ride upon the crest of the town's social life as exemplified by the high school party and church social period of her contemporaries while still children enough to be unclassconscious. She was the last to realize that she was losing ground; that those among whom she had been a little brighter and louder flame than any other were beginning to learn the pleasure of snobbery–male–and–retaliation–female. That was when her face began to wear that bright, haggard look. She still carried it to parties on shadowy porticoes and summer lawns, like a mask or a flag, with that bafflement of furious repudiation of truth in her eyes. One evening at a party she heard a boy and two girls, all schoolmates, talking. She never accepted another invitation.


Select the correct answer.
Which set of words best describes the woman's character?

A. independent, eccentric, nervous
B. worried, shy, intimidated
C. energetic, attractive, friendly
D. lonely, languid, desperate

Answers

The answer is energetic because it has to be the first answer because she is energetic then it is attractive and it was friendly


What is Hughes's message about group pressure in "Salvation”?

Answers

Answer:

Langston Hughes' message about group pressure in "Salvation" is that B. It can cause people to make decisions they could later regret.

Explanation:

Langston Hughes told his story about how he attended a church revival meeting with his aunt when he was 12 years old.

In his memoir, he recalls going for that revival full of faith about God but leaving the place doubting God.

He felt pressured by his aunt to receive salvation at that revival but ends up lying about his feelings and loses faith in God. He was the last person that was "waiting to be saved" and so he lied because of group pressure so as not to "hold up the procession"

Answer:

B

Explanation:

What do you need to do after you have completed your cluster of ideas for your essay?

Answers

Answer: display them maybe

Explanation:

Answer:

Put them altogether in a group of summaries. After that you will need to put any events that have happened in order or they will not sound right and you will confuse whoever is reading it. After that put a conclusion or theme at the bottom showing what the main idea or main part of the story is.

Explanation:

Hope this helps :)

Brainliest?

Which of the following best summarize the passage? A. The diminishing numbers of chimney swift can be reversed by simple conservation efforts B. Chimney swift rely entirely on masonry chimneys to survive during their early migration C. Prefabricated chimneys are the one thing that threatens the future of the chimney swift D. the number of chimney swifts in the world has been slowly declining since the 1970s  2. Which of the following can be inferred from the information in the passage? A. Logging industry production dramatically increased around 1970. B. Changes in home design and home heating occurred in the late 1970s. C. The way we tracked chimney swift populations changed in the 1970s. D. The chimney swift's adaptability was severely hindered around 1970s.  3. The first paragraph in the passage on chimney swifts includes this description: "...large colonies of hundreds, or even thousands, of individuals form tornado-like funnels." Why does the author include this in the passage? A. It proves the author is an expert in bird studies B. It provides the reader with an engaging image C. It establishes the passage as a work of fiction D. It offers supporting evidence for the claim  4. Based on the passage, which of the following statements is true? A. The author provides facts to support the main idea B. The author uses an informal style that appeals to readers C. The author has an extensive background in bird studies D. The author relies on first-hand observation of chimney swift behavior  5. Which of the following lists support the main idea of the passage? A. Chimney swifts appear in North America in summer, migrate to the tropics in winter, and give birth in the spring B. Logging and deforestation, changes in the ways we heat our buildings, and chimney capping have robbed the chimney swift of its preferred roosting sites C. The small, slender bird known as the chimney swift migrates in large numbers, can be seen only at dusk, and raises its young in the tropics D. Metal-lined chimneys, chimney towers, and reforestation efforts will ultimately result in the growth of the chimney swift population 6. Which of the following conclusions can swift population  6. Which of the following conclusions can the reader make from the passage? A. Metal flumes are inserted in masonry chimneys to prevent birds, such as chimney swifts, from nesting in them B. Chimney swifts can easily adapt roosting behaviors to any structure made of the proper material C. Chimney swifts are nocturnal birds whose large numbers are evident in the size of their colonies D. Moving in large chipping flocks is a natural protection against predators Chimney swifts are small, slender birds that have become a symbol of summer for many. They usually appear in North America during warm, summer months as they make their way to more tropical sites for the winter. They are recognized most often as spectacular, chirping flocks moving through the sky in synchrony. Chimney swifts can be seen most vividly at dusk when large colonies of hundreds, or even thousands of individuals form tornado-like funnels as they descend into the chimneys. Unfortunately, the size of the colonies we see is misleading. Though the numbers may seem remarkable, chimney swift populations have been declining sharply since the 1970's due primarily to habitat loss. Unlike most birds, chimney swifts cannot perch or stand upright, so they require long, hollow spaces that are enclosed to provide safe roosting and nesting sites. Historically, chimney swifts preferred hollow trees. However, as pioneers colonized territory and replaced forests with towns, the species was forced to adapt by using other structures, such as chimneys. In the US, a large-scale shift to alternate heat sources, chimney- capping and the use of fabricated chimneys has drastically impacted their ability to nest during migration. Traditionally, chimneys were lined with clay, which the swifts were able to cling to and make their nests. Newer, prefabricated chimneys are often lined with metal flues Traditionally, chimneys were lined with clay, which the swifts were able to cling to and make their nests. Newer, prefabricated chimneys are often lined with metal flues that make it impossible for them to use. In addition, logging and deforestation may make finding suitable overwintering habitat more challenging than ever. In an effort to sustain the remaining population, conservation groups have designed supplemental housing structures, called "Chimney towers." These towers are designed specifically to provide roosting sites for chimney swifts. Chimney swifts now rely almost entirely on man-made structures like these to survive. However, because this species is remarkably adaptable, even minimal conservation efforts like keeping traditional masonry chimneys uncapped during the summer months can drastically improve their chance of survival.

Answers

Answer:

1. A. The diminishing numbers of chimney swift can be reversed by simple conversation efforts.

Explanation:

Option A best summarizes the passage because it truly expresses and captures the author's main idea of presenting the declining state of chimney swifts and proferred a solution to the declination.

2. D. The chimney swift's adaptability was severely hindered around 1970s.

Explanation:

This is true because it is seen from the passage that during the 1970s they started experiencing habitat loss. This habitat loss hindered their adaptability.

3. D. It offers supporting evidence for the claim.

Explanation:

The author in the bid to further explain how one can recognize the chimney swifts at dusk gave a supporting evidence that at dusk they move in large colonies of hundreds, or even thousands of individuals form tornado-like funnels.

4. A. The author provides facts to support the main idea

Explanation:

This is true because the author provides sufficient facts in order to support his main idea. He goes from the year they started experiencing habitat loss to the issues surrounding their habitat loss and ways to conserve them. Every step of the way, he provides clear facts.

5. B. Logging and deforestation, changes in the ways we heat our buildings and chimney capping have robbed the chimney swift of its preferred roosting sites.

Explanation:

Since the main idea reveals how chimney swifts are diminishing due to habitat loss and the conservative efforts needed to be implemented to save them, this option clearly reveals the adverse effects of logging and deforestation, changes in heating our buildings and chimney capping on the chimney swift's roosting sites. Thus, supporting the author's main idea.

6. B. Chimney swifts can easily adapt roosting behaviors to any struture made of the proper materials.

Explanation:

This option captures the conclusion perfectly because it reveals the conservative effort that can be implemented to save chimney swifts from total extinction. Also, this option resonates perfectly with the concluding part of the passage.

1. Which of the following best summarize the passage?

A. The diminishing numbers of chimney swift can be reversed by simple conservation efforts

This statement covers the main point of the passage: The number of these small, slender birds has decreased over the years due to habitat loss, but, since they are very adaptable, this situation can be reversed by doing simple conservation efforts, like keeping traditional masonry chimneys uncapped.

2. Which of the following can be inferred from the information in the passage?

D. The chimney swift's adaptability was severely hindered around 1970s

In the text, the author mentions that around this time the chimney swift populations started to decline sharply due primarily to habitat loss (Their environment was changed due to logging, deforestation, and the use of prefabricated chimneys), which help us infer that their adaptability was severely hindered around this time.

3. The first paragraph in the passage on chimney swifts includes this description: "...large colonies of hundreds, or even thousands, of individuals form tornado-like funnels." Why does the author include this in the passage?

B. It provides the reader with an engaging image

These words create a vivid picture in our mind that helps us see how the chimney swifts move.

4. Based on the passage, which of the following statements is true?

A. The author provides facts to support the main idea

To support the main idea, the author uses facts: he or she explains when the chimney swift population started to decline, and for what reasons (mainly due to deforestation, lodging, and prefabricated chimneys), and proves, with examples, how adaptable these birds are.

5. Which of the following lists support the main idea of the passage?

B. Logging and deforestation, changes in the ways we heat our buildings, and chimney capping have robbed the chimney swift of its preferred roosting sites.

The chimney swifts' preferred spaces to roost and nest are long, enclosed, hollow spaces, such as trees and chimney lined with clay, where they can cling to and make their nests, but the changes that we, as humans, have made in the environment, have robbed the chimney swift of its preferred roosting sites.

6. Which of the following conclusions can the reader make from the passage?

B. Chimney swifts can easily adapt roosting behaviors to any structure made of the proper material

When logging and deforestation started to take away from chimney swifts their preferred natural home, this species successfully adapted to chimneys lined with clay, where they could cling to and make their nests. From this, we can conclude that  Chimney swifts can easily adapt roosting behaviors to any structure made of the proper material.

Which of these is a mobile operating system developed by Google?

A. iOS
B. Android
C. Java ME
D. Windows 7

The correct answer is B. Android #PlatoLivesMatter

Answers

i believe the correct answer is B !!

Answer:

b

Explanation:

How is Coronavirus affecting everyone’s life? (Please write a Paragraph I need it for a school project)

Answers

Answer:

Coronavirus is making lives agitated and stressed. Not only are we worried about getting sick, but we also have to stay at home, and most of us don't get much exercise. People are also craving socialization, and this isn't safe. People have to move online and stay at home. People are being pent up, and this makes people bored, moody, and tired.

Coronavirus is affecting me in many ways. I can't travel because of the risk. I can't socialize and I can't see anyone. My best friend has it and it sucks but I have hope that everything is gonna be ok!

Select the correct answer.
Choose the sentence that is not logically connected in the paragraph.
OA. 1
(1) It all happened late one night after the family had gone to bed. (2)
Jack was lying in bed when he remembered he had left the groceries on
the back seat of the car. In the paper bag was a carton of ice cream. (3)
The ice cream would melt during the warm summer night. (4) He put it in
the refrigerator
OB. 2
OC. 3
OD. 4

Answers

Answer:

OA1.

Explanation: This is not extremely relevant or important to the whole of the paragraph.

Explanation:

OA.1 is correct answer

Select the correct answer.
David thinks of himself as a visual learner. He uses a variety of structures for taking notes in class, but when he gets home, he likes to
restructure his notes so they are more accessible for his learning type. What is the structure he most likely restructures his notes into?

Answers

Answer:

A). Concept Map

Explanation:

A concept map refers to a type of representing the ideas in the diagrammatic form. The ideas are presented in the downward structure of hierarchy. The main idea is written and the sub-topics and other related topics are written in the downward branches.

David is more likely to apply the concept map form of making notes. He re-frames the notes after he is back from school to make the notes more accessible to him. Restructuring the notes to make it more learning-oriented is what David would do as a visual learner.

Mark the use of enjambment in this excerpt from “Retirement” by Henry Timrod. Drag a green arrow to the end of each enjambed line and a stop sign to the end of each end-stopped line.

Answers

Answer:

Green

Green

Green

stop

green

stop

stop

green

stop

Explanation:

I just took the test

Answer:in picture

Explanation:

Which of the following best describes the G20? A. The G20 is an organization of the world developing nations B. The G20 is and organization of groups opposed to globalization C. G20 is an organization representing the world’s largest economies

Answers

Answer:

The G20 is an organization representing the world’s largest economies.

Explanation:

edge2020

The following best describes the G20: the G20 is an organization representing the world’s largest economies. This is in Option C, as the G20 is an international forum consisting of 19 countries and the European Union.

What is the G20?

The G20 includes the following 19 countries: Argentina, Australia, Brazil, Canada, China, France, Germany, India, Indonesia, Italy, Japan, Mexico, Russia, Saudi Arabia, South Africa, South Korea, Turkey, the United Kingdom, and the United States. The G20 holds an annual summit where leaders of the member countries meet to discuss global economic issues. These summits are often accompanied by meetings of finance ministers, central bank governors, and other officials from member countries. The G20 also works with other international organizations, such as the International Monetary Fund and the World Bank, to promote economic stability and growth.

Hence, the following best describes the G20: The G20 is an organization representing the world’s largest economies. This is in Option C.

Learn more about the G20 here.

https://brainly.com/question/27680296

#SPJ7

For what reasons do poets use parallelism? Check all that apply,
to create vivid imagery
to draw attention to certain words and ideas
to create rhythm
to restate the same idea using different grammatical structures
to create emotional effects

Answers

Parallelism in poetry serves the primary purpose of drawing attention to certain words and ideas.

What is parallelism?

The term parallelism refers to a literary device which enables the write to arrange words in such a way that coordinate ideas have similar wording or are grammatical similar in construction. Parallelism is commonly applied both in prose and poetry.

The essence of parallelism in poetry is to draw attention to certain words and ideas.

Learn more about parallelism:https://brainly.com/question/16701300

Answer:

It creates extremes of beauty and danger.

Explanation:

The contradiction that the author presents in his description of Khe Sanh combines the beauty produced by artillery and missile fire and their destructive, deadly effects. War correspondents and writers of literary journalism often use sensory details in their writing.

which one is personification, i need to know quick before the test expires.
Sailors have a curious dread of the place.

the dank tropical night that was palpable as it pressed its thick warm blackness in upon the yacht.

I've seen you pick off a moose moving in the brown fall bush at four hundred yards,

It's like moist black velvet."

Answers

Answer: The dank tropical night that was palpable as it pressed its thick warm blackness in upon the yacht.

Explanation: This is a form of personification, because the sentence states that the tropical forest is pressing a thick warm blackness on the yacht. Personification is giving human like qualities to inanimate objects.

A word denotation and it’s connotation are usually the same
true or false

Answers

Answer:

False

Explanation:

Denotation is the literal definition of the word that can be found in the dictionary. while Connotation is the feeling of the definition of the word.

Answer:

The answer would be false.

Explanation:

These can be separate most of the time.

Drag each tile to the correct box.
Match the underlined root of each word to its meaning.
anthropology
judge
psychology
people
economy
mind
democracy
man
judicious
law

Answers

Answer:

Anthropology - Man

Psychology - Mind

Economy - Law

Democracy - People

Judicious - Judge

Explanation:

The root word of any word is the basis from which the word is made or formed. It is the primary unit of the word or a family from which the word comes forth. They form the base of word-formation.

Anthropology is the study of man and his surroundings, society, etc. This study focuses on the formation of societies of various human civilizations. The word "anthro" is a Greek word that basically means "man".

Psychology is the study of the minds or psyche of man and his behavior. This root word "psyche" refers to the mind-matter, the emotions, or the cognitive power of humans.

The economy is the process through which the country's or even a state's goods are produced and supplied. This process constitutes one of the laws that govern the well being of the people.

Democracy is the form of governing a group of people, a system of governing where there are rights that are allowed or given to the citizens. In this form of government, the people hold the majority power instead of being ruled by a dictator. They also have the right to voice their concerns and even criticize the works of their elected leaders.

Judicious is the power system where a judge is elected to preside over certain serious matters between people. This power structure allows for a common ground where disputes can be peacefully settled and both sides of the story presented without any discrimination.  

Write the correct poetic device in each sentences. 1. The men at the windows had not yet swooped into the Hall, like birds of prey from their high perches. what poetic device is this. 2. Every green leaf, every blade of grass and blade of grain, was as shriveled and poor as the miserable people. what poetic device is this

Answers

Answer:

1. Zoomorphism

2. Anthropomorphism

How does the flashback in Paragraphs 4 and 5 affect the story? a) It creates tension by implying that Jason is right to be suspicious of his father. b) It creates suspense by leading the reader to wonder whether Jason and his father will ever make peace. c) It creates surprise by showing Jason's father acting in a way that is different from the negative way Jason views him. d) It begins a second plot by introducing a character—the dog—who will play an important role later.

Answers

Answer: C) it creates surprise by showing Jason's father acting in a way that is different from the negative way Jason views him.

Explanation: I took the quiz

The flashback in Paragraphs 4 and 5 affect the story in C. It creates surprise by showing Jason's father acting in a way that is different from the negative way Jason views him.

Does Jason Voorhees dad and mom?

Jason Voorhees become born in 1946 to Pamela Sue Voorhees and Elias Voorhees. He was premature and entered the world in the dark on a Friday the 13th (that could be either September or December in 1946). His mother concept he drowned in Crystal Lake at age 11.

Who is Jason father in Atlantis?

Aeson

Aeson became once King of Atlantis and is Jason's father. He has become his return at the political power play wherein he becomes as soon embroiled and now lives an easy existence in a leper colony. We stay to see you later before we recognize what absolutely topics.

Learn more about King of Atlantis at https://brainly.com/question/13184981

#SPJ2

Select the correct answer.
Where should the RUN-ON SENTENCE be divided?
The coffee cup
needed1
a good cleaning 2 stains could be seen 3 around the inside.
A.1
B.2
C.3

Answers

Answer:

B

Explanation:

Answer:

I think the answer is 2

Explanation:

I MET a traveller from an antique land Who said: Two vast and trunkless legs of stone Stand in the desert ... Near them, on the sand, Half sunk, a shattered visage [face] lies, whose frown, And wrinkled lip, and sneer of cold command, Tell that its sculptor well those passions read Which still survive, stamped on these lifeless things, The hand that mocked them, and the heart that fed; And on the pedestal these words appear: "My name is Ozymandias, king of kings: Look on my works, ye Mighty, and despair!" Nothing beside remains. Round the decay Of that colossal wreck, boundless and bare The lone and level sands stretch far away. Select one piece of evidence that supports the situational irony of the poem. From an antique land Cold command Boundless and bare Those passions read

Answers

Answer:

I think the answer is cold command, but please double check for me!

I hope I helped, please correct me if I'm wrong!

Think about how the scene that opens Act I inspires Walter and Beneatha to take pride in

their heritage. How does that same kind of pride inspire both characters again near the end of the

play?

(A Raisin in the Sun)

Answers

Answer:

Beneatha's pride is based on culture while Walter is just too proud to take responsibility for his problems and pushes them onto others.

Beneatha actually wants to connect with African heritage. She learns traditional African dances and dress in traditional African clothes. She gets engaged to Asagai and they plan to return back to Africa, which was her desire.

In the end, Walter also embraces his culture, but not in the same way Beneatha did. He learns that to become a man, you have to put your pride aside. By the end play, he becomes mature and wants to become successful and provider for his family.

Walter declines the buyout offer in honor of his father's sacrifice. Beneatha is rekindled by Walter's drive to serve others.

A Raisin in the Sun:

Beneatha's pride stems from her heritage, but Walter is too proud to accept responsibility for his troubles and instead blames them on others.

Beneatha really want to connect with her African ancestors. She practices traditional African dances and wears traditional African attire. She marries Asagai and the two intend to return to Africa, which is her dream.

In the end, Walter embraces his culture as well, albeit not as much as Beneatha did.

Find out more information about 'African ancestor'.

https://brainly.com/question/848836?referrer=searchResults

The purpose of presenting a counterclaim is to
present a fair argument that does not choose sides.
address any objections to your claim and explain how they fall short.
show both sides of an argument, letting readers make an informed decision.
validate any objections to the claim being made.

Answers

Answer:

The purpose of presenting a counterclaim is to validate any objections to the claim being made.

Explanation:

A counterclaim is a claim that rebuts a previous claim.

To rebut is to claim or prove that something is false.

So rebutting a previous claim in which one is trying to prove that something is false, is simply trying to make your objections valid.

When making a counterclaim, you're trying to show or prove that what someone else said is untrue or false and the main purpose of making a counterclaim is to show your objections to the previous claim and validate it (that is showing that it is valid).

Answer:

it's D c:

Explanation:

Read the following passage:

All night, they had walked silently. The mules were flagging. The wind blew hard. Their stomachs, empty since yesterday, no longer made noise. The girl walked numbly on, as in a trance. She could no longer feel the earth beneath her feet.

Why would the author most likely include this passage at the beginning of a story?
.
A. To draw parallels between the story and others of its genre
B. To establish the motivation of the story's antagonist
C. To make the reader curious about the events to come
D. To clarify the exact time and place of the story

Answers

Answer:

C: To make the reader curious about the events to come

Explanation:

You see that the characters in the passage are suffering, almost dead. The reader is probably curious to find out what will happen next. Its like a hook pulling the reader in.

Until this morning, they kept the secret to themselves.
Okeep
Okeeped
Okeeping
no error​

Answers

Answer:

Until this morning, they keeped  the secret to themselves.

Explanation:

It is past tensted and kept as well so ya that's what I think

Hope this helps.

Until this morning they KEPT the secret to themselves. There’s no error.

Why would Roman rulers have placed the marker in the Forum? PLs help I will give Branliest to whoever answers first.

Answers

Why Roman rulers have placed the marker in the Forum is because first thing first , Rome was a dangerous place, politicians and generals went to war to increase power and people couldn’t get enough food. They probably placed the marker in the Forum is because they wanted to gain more power and to increase their power. Hope this helps , brianliest would mean a lot to me

Read the passage.
Which statement best describes how the
author organizes certain ideas in this article?
Future Batteries Could Charge in 30
Seconds
by Jay Levine, NASA Armstrong Flight
Research Center
The author provides information
about experiment materials and
specific tasks at the end of the
article
Future cell phones and other electronics could
have batteries that charge in less than a
minute. This new capability will be in part
thanks to a space experiment using hard,
flexible material as a clean power source.
The author begins and ends the
O article with a statement of the
practical goal of the experiment.
The author begins and ends the
O article with first-hand impressions
from the research team,
That potential future is scheduled for launch
on the Orbital ATK's S.S. Deke Slayton II
Cygnus spacecraft atop a United Launch
Alliance Atlas V rocket Dec. 3. A team of
students attending Desert Christian School in
Lancaster, California, with the support of
NASA mentors and the University of
California, Los Angeles, developed the
0
The author provides future plans
for the research team and past
failures at the beginning of the
article

Answers

Answer:The author provides information about experiment materials and specific tasks at the end of the article.

The statement that best describes how the author should organizes certain ideas in this article is, The author provides information about experiment materials and specific tasks at the end of the article.

What is article?

Article is a written discourse which is a part of a magazine, publications or a newspaper.

Because, in the given article the it is clearly shown that the author first writers about the purpose of the article and provides information about the experiment which is clearly organized and by the end of the article the author has given the tasks that will happen for the experiment which makes the article understandable and does not creates confusion or lose of interest in the article.

Hence the correct option is, The author provides information about experiment materials and specific tasks at the end of the article.

To know more about article:

https://brainly.com/question/11483852

#SPJ2

WHICH ONE IS IT?! EASY A f
Use your knowledge of definitions to select the correct word in the sentence below.

People typically _ for the hottest technology items around the holidays.

A) clamor
B) steed
c) feudal

Answers

Answer:

A clomor

Explanation:

Hopes this helps and sorry if it wrong:(

A clamor , hope this helps as well

What “no cap” means?

Answers

no cap means i am not lying

Evaluate h(x) = 5x - 7 for h(3) *
O
3
5
8
O 12

Answers

Answer:

8

Explanation:

h(3)=5(3)-7

h(3)=15-7

h(3)=8

The correct answer would be 8.

Based on what you know about Helen and Annie,
predict what will happen in upcoming scenes from The
Miracle Worker.
Helen's family will have strong doubts about
Annie's abilities to teach Helen.
Helen will test Annie to see how far she can push
her.
0 Annie will lose confidence in her teaching ability.
Annie will persevere in teaching Helen.

Answers

Answer:

Most likely it is Annie will perservere in teaching helen

Explanation:

hope it helps. Stay safe out there

Based on the understanding of Annie and Helen, "Annie will persevere in teaching Helen."

What are the upcoming scenes?

Love is what drives Annie. In addition to wanting to help Helen and educate her, Annie also seeks to better herself and discover a purpose in life.

As Annie explains to Kate, Helen has to learn language because "language is to the mind more than light is to the eye."

Since Annie was formerly blind herself and has experienced the benefits of language learning, she can relate to Helen on a real level.

Therefore, as per option (D), Annie will keep trying to teach Helen.

Check out the link below to learn more about Helen and Annie;

https://brainly.com/question/3964084

#SPJ2

A thesis statement should...
be arguable
be specific
Obe clear
All of the above

Answers

It is be specific i just finished this.
Be specific is correct

Question 6 of 10
2 Points
Which of the following excerpts from "The Significance of the Frontier in
American History" conveys a negative tone toward the effects of the frontier?
A. Movement has been its dominant fact, and, unless this training
has no effect upon a people, the American energy will continually
demand a wider field for its exercise.
OB. The works of travelers along each frontier from colonial days
onward describe certain common traits, and these traits have,
while softening down, still persisted as survivals in the place of
their origin, even when a higher social organization succeeded.
C. He would be a rash prophet who should assert that the expansive
character of American life has now entirely ceased.
O D. Thus each one of the periods of lax financial integrity coincides
with periods when a new set of frontier communities had arisen.
SUBMIT

Answers

Answer:

D. Thus each one of the periods of lax financial integrity coincides

with periods when a new set of frontier communities had arisen.

Explanation:

A p e x

The excerpts from “The Significance of the Frontier in American History” conveys a negative tone toward the effects of the frontier is that, each one of the periods of lax financial integrity coincides with periods when a new set of frontier communities had arisen. Thus, option D is correct.

What is the frontier?

The political and geographical region next to or beyond a border is referred to as a frontier. The term “front” can also be used to describe a frontier. The word “borderland” refers to the area of a country that borders another country, and was first used in French in the 15th century.

In American history, the American frontier was the expanding border that delineated the areas that had been colonised by Europeans. The westward migration of European migrants from their initial colonies on the Atlantic coast to the Far West is what distinguishes it.

Therefore, option D is correct, that since they show how each time there was a period of loose financial integrity, it also happened to be during a time of frontier expansion.

Learn more about the sentence fragment, refer to:

https://brainly.com/question/10596402

#SPJ5

Other Questions
Alkyl derivatives of mercury are highly toxic and can cause mercury poisoning in humans. Dimethylmercury is one of the strongest known neurotoxins. Although it is said to have a slightly sweet smell, inhaling enough to discern this would be hazardous.Give the empirical formula of dimethylmercury. Obtain the linear trend equation for the following data on new checking accounts at Fair Savings Bank and use it to predict expected new checking accounts for periods 16 through 19. (Round your intermediate calculations and final answers to 2 decimal places.)Period New Accounts Period New Accounts Period New Accounts1 200 6 239 11 2812 215 7 241 12 2753 211 8 250 13 2824 224 9 254 14 2885 235 10 267 15 308Y = + tY16 = Y17 = Y18 = Y19 = Use trend-adjusted smoothing with %u03B1 = .2 and %u03B2 = .1 to smooth the new account data in part a. What is the forecast for period 16? (Use the "Trend" values to 3 decimal places and other values to 2 decimal places for intermediate calculations. Round your final answer to 2 decimal places.) Considering that so many died, was Magellans voyage a success? Why or why not? we choose a sample of size 100 from a population of monthly cable bills having standard deviation $20 If we assume the population mean bill is $65, what is the probability mean of our sample is greater than $70. Match each endocrine structure with the appropriate category.Present in malesonly?.Pituitary glandPresent infemales only?OvaryMaster gland?Testicle HELP PLEASE. THIS IS ABOUT FUNCTIONS ! EXPLANATION NEEDED PLEASE Lesson 1 exit ticket NamePlease make a copy and then work on it, thank you!1, Fill in the chart converting between fractions, decimals and percents.Fraction mmmmmmmmDecimal mmmmmmmmPercent mmmmmmmmmmm0.125mmmmmmmmmm12.5%1245/1000 mmmmmm1.245 mmmmmmmmmm124.5%40/100mmmmmmmm.4mmmmmmmmmmmm %I wrote the letter m to seperate nothing other works here.Show your work here.8 times .125 = 1 that is 12.5%.1.245 = 1245/1000 which is 124.5%.% is 40% which equals 0.4 or 40/1002. Using the values from the chart in problem 1, list them from least to greatest.12.5%%124.5% Bryan's monthly Netflix subscription costs $10. If he charges itto his credit card each month for 5 months without making anypayments, what will his debt be? Which best explains how the green areas depicted in the image on the left are reflected in the population map on the right?Populations are greater in fertile areas that are close to freshwater sources, which is why more people live near deserts.Populations are greater in fertile areas that are close to freshwater sources, which is why more people live near oceans.Populations are greater in fertile areas that are close to freshwater sources, which is why more people live near mountains.Populations are greater in fertile areas that are close to freshwater sources, which is why more people live near rivers. PLEASE HELP QUICKLY!!!!!!! Penelope and Georgia are each saving money to take a vacation. Penelope started with $710 and saved $25 each week. Georgia opened her account with $570 and saved $45 each week. In how many weeks will they have the same amount of money? Group of answer choices 7 weeks 8 weeks 13 weeks 14 weeks Where is the largest element in the matrix located? a12 ON a34 a21 Calculate the surface area and the volume of the cylinder.Pls!! Show how you got the surface area and volume Can someone explain what ice jacking is and how it can cause structures to fail? 9(2a b)2 4(2a b) 13 Jorge bought a watch on sale for 25% off the original price and another 75% off the discounted price. If the watch originally costs $64, what was the final sale price that Jorge paid for the watch? the first car costs $90 to rent, and because of its fuel consumption rate, theres an additional cost of $0.50 per kilometers driven. How much is it for 500 kilometers When a child uses the word cat to refer to the family cat but not any other cats, __________ occurs. A. underextension B.overextension C.telegraphic speech D. overregularization - update the correct answer is A) underextension but I'm putting this on here for other ppl Match the description to the literary device.1.tells readers important information the characters do not know2. hints at what is to come in the action of a storydepicts events that occurred before the events are currently4. unfolding in the storydevelops the sequence of events in a storyforeshadowing flashbackdramatic ironyplot Based on paragraph 4, what conclusion can the reader make about the author?A) She plans to study several languages in college.B) She believes that knowing another language will help her get a job.C) She wishes she had studied Arabic since it is so popular.D) She thinks that all of her classmates should study Arabic. What is the value of x?