Explanation:
you can write about ur new friends surrounding changes, how u feel, ur lessons
Click to read the passage from "Nobel Peace Prize Acceptance," by Martin
Luther King Jr. Then answer the question.
Which of the following best states the central idea of this passage?
A. Nonviolence is the best way to deal with oppression.
B. Contemplation is when you sit and think about something.
c. Martin Luther King Jr. was a civil rights leader during the 20th
century.
D. Many Americans exercise their right to vote.
The correct answer is A. Nonviolence is the best way to deal with oppression.
Explanation
In the fragment of the acceptance speech of the Nobel Prize, Martin Luther King Jr alludes to his movement of non-violence and how it allowed him to influence the politics and morals of the people. Luther King clarifies that his movement of non-violence is separated from passivity, affirming that non-violence is a way of acting without resorting to revenge, aggression, or retaliation. According to the above, it can be inferred that the central idea of the fragment is A. Nonviolence is the best way to deal with oppression because that was the main idea developed through the fragment.
Match the beginning with a suitable ending.
A. they agree to take turns attending PTAs for the sake
1. Small children love doing others a favour of their children.
2. Mom doesn't allow the boys to do the washing-upD B. because they want to be helpful and in need.
3. Many men still feel as though they are meant to be the C. as they always splash water all over the floor.
main moneymakers in their household D. while boys do the laundry in order to promote equal
4. Although they have been divorced, housework division.
5. Some parents usually give their kids a hand on their E. without knowing that it can hinder their skills
homework development and feel incompetent consequently.
6. Girls should occasionally do the heavy lifting F. while their partners should be the ones taking care of their children
“More often than not, our first impression of people, as well as characters in stories, are based on appearance, which can tell us quite a bit.”
Do you agree with the author why or why not?
The author of passage 1 would probably respond to the reference in passage 2 to the “social isolation inherent in living alone”by
Answer:
The author of passage 1 would probably respond to the reference in passage 2 to the “social isolation inherent in living alone” by referring to the results of the study mentioned in passage 1.
Explanation:
In the given two passages, the authors talk about the pros and cons of living alone. While passage 1 directs the arguments to the advantages and positive nature of why people live alone, passage 2 contradicts that argument.
Passage 2's argument that "social isolation [is] inherent in living alone" can be best responded to by the author of passage 1 by referring to the study results in passage 1. This is because passage 2 states that living alone makes a person more isolated which is contrasting to the claim made in passage 1. The author of passage 1 instead states that living alone "is the best of both worlds: community when you want it but guaranteed peace and quiet whenever you need."
Thus, the correct answer is the first option.
what your name? How are you?
I have no name and nunya...
have you take my pen change it into passive voice
Answer:
Did you take my pen?
Explanation:
what do these cartoons say about the Republicans’ failure to pass a new health care bill
Sir or ma'am... It is quite difficult to answer your question without the pictures to go along with it.
What did the wind ask the leaves to do?
Answer:
The wind ask the leaves to come over the grassland to play.
Please please help me with this please please
Answer:
7 cyber sercurity threats
Malware.
Emotet.
Denial of Service.
Man in the Middle.
Phishing.
SQL Injection.
Password Attacks.
safety threat definition
Safety threat means the threat of serious harm due to child abuse or neglect occurring in the present or in the very near future and without the intervention of another person, a child would likely or in all probability sustain severe or permanent disability or injury, illness, or death.
Explanation:
Here are 7 types of cyber sercurity threats
and the definiton of safety threats
I hope this helps
Answer:
Security Threats
In the high-rise setting, security threats come in many forms.
Threats to people include the following:
• Aberrant behavior.
• Assault. “
• Assault and battery. “
• Kidnapping. “
• Manslaughter. “
• Mayhem. “
• Murder. “
• Robbery. “
Explanation:
Using the Boolean method, what would the student most likely tell the search engine to do when beginning the search?
Answer:
Use AND between the search terms; cloud AND storage.
Explanation: Boolean search method involves the use of varied operators like AND, NOT, and OR to make combination of the keywords in a restricted manner to generate more effective results. It assists the user to produce more effective results efficiently
Every second counts Reread lines 1-9 . What is the central idea in these lines ? What details support this idea ?
Answer:
Time is the best healer.
Explanation:
The central idea in these lines is that time is the best healer of the wounds. When we happy, time passes very fast but when we are in trouble or pain, the time passes very slowly. This stretching provide information that time is elastic in nature. In these lines, the author says that time is a word which is most used as a noun in the English language that have different meanings in different situations.
Read the excerpt from Gary Soto’s short story "Like Mexicans.”
My grandmother gave me bad advice and good advice when I was in my early teens. For the bad advice, she said that I should become a barber because they made good money and listened to the radio all day. “Honey, they don’t work como burros,” she would say every time I visited her. She made the sound of donkeys braying. “Like that, honey!” For the good advice, she said that I should marry a Mexican girl. “No Okies, hijo”—she would say— “Look, my son. He marry one and they fight every day about I don’t know what and I don’t know what.” For her, everyone who wasn’t Mexican, black, or Asian were Okies. The French were Okies, the Italians in suits were Okies. . . . she lectured me on the virtues of the Mexican girl.
The complex narrative structure used in the excerpt is an example of
unconventional text features.
several narrators being used.
establishing a work of fiction that is based on nonfiction.
the chronological order of events being manipulated.
The complex narrative structure used in the excerpt is an example of establishing a work of fiction that is based on nonfiction.
Narrative structure simply describes how a particular narrative is presented to the audience or the viewers.
In this case, the complex narrative structure used in the excerpt established a work of fiction which is based on nonfiction.
Learning task 1;read the news article titled ecology club finds gold in garbage;then using the examples below take note the important facts and other quotations you may find in the article
Hi. You did not submit the example that the question refers to. However, when searching for your question, I was able to find another question exactly like yours, which in addition to showing the article your question refers to, showed how important information and citations should be presented. In summary, important information must be presented as a sentence and quotations must be presented in quotation marks. So I hope the answer below can help you.
Answer:
A group of students joined an environment protection club and worked in the waste segregation area.
""We want to help lessen the volume of trash in our school." Shane Frias, the club president said."
Students focused on segregating the garbage produced in the school's cafeteria and gym.
This activity managed to be very profitable, as it yielded a total of P 8,400.00 that will be invested in other humanitarian projects managed by the students.
Explanation:
The article "Ecology Club Members Find Gold in Garbage" is a short two-paragraph article that shows how recycling and waste segregation can be profitable, efficient and beneficial to society, the environment and everyone involved in this type of activity. This can be seen when the article shows how a group of students managed to raise a large amount of money by separating garbage at their school.
Clara's joy knew no bounds. She jumped in excitement as she received the final
results of her examination.
What could you conclude from this description?
Clara had received high grades on her exam.
O Clara had failed her exam.
O Clara had received very low grades.
Clara was disappointed
Answer: Clara had received high grades on her exam.
Explanation:
37. I don’t like pork. My sister doesn’t like pork, either.
→ I don’t like pork. Neither___________________________________________________________
38. I use a cassette to practice listening skills.
→A cassette _______________________________________________________________________
39. I’m very keen on joining the rock concert next Sunday.
→I’m looking _____________________________________________________________________
40. Mary’s mother said to her, “Bring your raincoat along when you leave home today.”
Mary’s mother asked ______________________________________________________________
41. Lan said to Quan, “How often does your sister go to the zoo?”
Lan asked _______________________________________________________________________
42. Henry’s success is his parents’ pride.
Henry’s parents are ________________________________________________________________
Answer:
37. I don’t like pork. Neither does my sister.
38. A cassette is what I use to practice listening skills.
39. I’m looking forward to joining the rock concert next Sunday.
40. Mary’s mother asked her to bring her raincoat along when she leaves home today.
41. Lan asked Quan how often does his sister go to the zoo
42. Henry’s parents are proud of his success.
Explanation:
To answer this question one needs to have different grammar rules in mind.
For example, 'Neither do I' means the same as 'Me neither,' and it can also be used along with other subjects and auxiliary verbs for all personal pronouns using the following form:
NEITHER/NOR + Auxiliary + Subject
Such is the case with 'neither does my sister.'
What does Crevecoeur believe is the proper relationship people should have with the land and nature?
They should preserve nature.
They should cultivate and use nature.
They should admire nature from a distance.
They should view nature as dangerous.
Answer:
A.
People should still be able to admire nature but not take advantage of it.
How does this passage develop the overall claim about
social media and the spread of information?
O It demonstrates how social media has little power in
sharing news due to the limited number of users.
O It demonstrates how social media users need to be
careful because reported news often is not
accurate
O It demonstrates how social media is the best source
for breaking news because it is highly accurate.
O It demonstrates how social media has the capacity
to spread information faster than traditional outlets.
Cry
Answer:
It demonstrates how social media has the capacity to spread information faster than traditional outlets.
Explanation:
The above is the way this passage develop the overall claim about social media and the spread of information.
From the given passage, we can see that the death of Whitney Houston was first published on Twitter before AP could confirm the story. This actually shows that social media has the capacity to disseminate information faster than traditional outlets. This is so because a vast number of people are on social media and can easily access information faster than from traditional platforms.
The use of tagging and hashtags are avenues provided by social media in order to get information across to audience faster.
This province produces great quantities of excellent white incense, and also dates in great abundance. No grain is grown here except rice, and not much of that; but it is imported from abroad at a big profit. Fish is plentiful, notably tunnies of large size, which are so abundant that two of them can be bought for a Venetian groat. The staple diet consists of rice, meat, and fish. . . . As for the incense of which I have spoken, which grows here in such profusion, the lord buys it for 10 gold bezants a cantar and then sells it to foreign merchants and others for 40 bezants a cantar. The lord of Shihr does this on behalf of the sultan of the province of Aden. For the sultan of Aden has incense bought up throughout his dominions at the price of 10 bezants and afterwards sold at 40 from which he derives an immense profit.
Which detail best indicates the author's opinion of the incense that this province produces?
The author notes that the incense is produced in "great quantities."
The author uses the phrase "immense profit" to describe the value of the incense.
The author includes the detail that the lord "sells it to foreign merchants."
The author uses the word "excellent" to describe the incense grown in the province.
It can be inferred that the detail that best indicates the author's opinion of the incense that this province produces is: "The author notes that the incense is produced in "great quantities." (Option A)
What is an inference?When a conclusion is reached after the rational examination of the facts from a text, the conclusion is called an inference.
Hence it is right to state that the detail that best indicates the author's opinion of the incense that this province produces is: "The author notes that the incense is produced in "great quantities."
Learn more about inferences at;
https://brainly.com/question/25280941
#SPJ1
I’m going to introduce my hometown, Phu Tho province, which is located in the North of Vietnam. When you (11. come) ____ there, I would recommend you visit several stunning sights like King Temple or Bac Waterfall, which all (12. become) our honor and pride. You can also experience Phu Tho’s local specialties such as ear cake or sour meat, which satisfies the travellers’ desire about cuisine.The atmosphere (13. be) _________ so fresh, and the pace of life (14. be) ________ very slow which (15. give) ________ people a feeling of peace. The people here (16. be) ________ friendly with a warm-hearted attitude that I feel comfortable whenever I (17. come) ______ back.My hometown is becoming more and more vibrant as time (18. go) ______ on. The factories and chain stores has begun opening up, which brings out environmental issues such as air pollution. It is the place that I (19. be) _______ really interested in. Initially, it is my home where my beloved is living there. I personally (20. feel) _________that my hometown is the nicest place that I’ve ever known. *
40 điểm
Answer:
I’m going to introduce my hometown, Phu Tho province, which is located in the North of Vietnam. When you (11. come) go there, I would recommend you visit several stunning sights like King Temple or Bac Waterfall, which all (12. become) became our honor and pride. You can also experience Phu Tho’s local specialties such as ear cake or sour meat, which satisfies the travellers’ desire about cuisine.The atmosphere (13. be) is so fresh, and the pace of life (14. be) is very slow which (15. give) gives people a feeling of peace. The people here (16. be) are friendly with a warm-hearted attitude that I feel comfortable whenever I (17. come) came back. My hometown is becoming more and more vibrant as time (18. go) goes on. The factories and chain stores has begun opening up, which brings out environmental issues such as air pollution. It is the place that I (19. be) am really interested in. Initially, it is my home where my beloved is living there. I personally (20. feel) feel that my hometown is the nicest place that I’ve ever known. *
Read the story description and historical context for the short story "Rules of the Game" and answer the question.
Story Description:
"Rules of the Game" tells the story of a girl who lives in San Francisco's Chinatown. She learns the strategies of chess but struggles to see eye-to-eye with her mother—possibly her wisest opponent and best teacher. In chess and in life, there are rules and choices. What's your next move?
Historical Context:
As a result of wars, famine, and political oppression, Chinese immigration to the United States dates back to the mid-1800s. Chinese immigrants came to the United States looking for better economic opportunities so they could provide for their families and send money to their relatives back home. San Francisco became a hub of Chinese culture; however, immigrants still faced many challenges like reduced wages, long work hours, and discrimination.
What can you infer about the narrator of "Rules of the Game"?
She is a bad competitor.
She is a clever chess player.
She is a poor decision maker.
She is too young for competition.
The narrator of the story "Rules of the Game" an eight-year-old Chinese American girl who is a chess player. Thus, the correct option is B). She is a clever chess player.
What is the summary of "Rules of the Game"?"Rules of the Game" is one of the most popular and well known stories which follows the part of Amy Tan's written 1989 book The Joy Luck Club. It is fiction which that talks about a small Chinese girl.
The story is all about an eight-year-old Chinese American girl who teaches herself how to play chess and becomes a child mastermind, winning many national tournaments.
She taught the observes that one must remain silent to win. As it has been showed in the starting of the story how she focuses on silence and controlling emotions that endows with a secret strength like the wind.
Learn more about "Rules of the Game" here:-
https://brainly.com/question/1418232
#SPJ5
Why did he enjoy the wagon ride with his uncle so much?
Answer:
if you add some context to this question maybe I can help you out
Bài 7: Khoanh tròn đáp án đúng.
1.My mother told me to (put/ get) on warm clothes before I went out
2. Jim really (got/ put) me down when he forgot my birthday.
3. My father never (tells/ drops) me off but my mother is always shouting at me.
4. I couldn’t believe she (turned/ got) down my invitation for the second time.
5. My mother often lets me (look/ take) after my younger brother.
6. “Why did she (break/ stay) up with you?”“She said I didn’t care much about her”.
7. Please (drop/ tell) me off in front of the theater.
8. We’ve been (saving/ looking) up to travel to New York this summer.
9. Have you (take/ put) out clean towels for the guests?
10. (Take/ Dress) off your rain coat before you come in.
11. I remember (paying/ looking) Jim back but he kept asking me for his money.
12. Jim’s poor test results (got/ looked) his parents down.
13. grandmother (died/ passed) away before I was born.
14. I have many tasks to (attend/ took) to.
15. Who does this bag (belong/ own) to?
Bài 8: Hoàn thành các câu dưới đây bằng cách điền tiểu từthích hợp vào chỗ trống.
1.We will set _________for Tokyo in the next few hours.
2. Everyone says that Jim takes _________his father but I think he is more like his mother.
3. Who will take _________your position when you are on parental leave?
4. There are four of us so Peter cuts the cake _________four pieces.
5. I am going to buy a new bike, so I put my old one _________.
6. Remember to put the trash _________before the garbage truck comes.
7. You must take _________yourhat before you come intoa temple.
8. I hate the way my manager shuts me _________when she disagrees with me.
9. What are you looking _________ ? My car keys.
10. Watch _________for the dog. Everyone says that it is a fierce dog.
Answer:
8-5
Explanation:
solar energy ----------- by many countries in the world in the future
Answer:
solar energy will be used by many countries in the world in the future
Answer:
will be used
Explanation:
solar energy will be used by many countries in the world in the future
Explain the comparison that Churchill makes in the last sentence of the passage.
How is the content of the passage similar to a bookkeeper's balance sheet, which is
a summary of what a company owns and owes as well as how much people have
invested in the company? Then analyze how the comparison helps Churchill fulfill
his purpose of persuading the British people to stand firm despite recent setbacks.
Support your ideas with specific details from the passage.
The comparison, which Churchill makes about the bookkeeper's balance sheet in the last sentence of the passage, is that the capabilities of the British people to wage the war against the German Nazis are equally balanced by the inevitable dangers she faces and the resilience of the people.
Prime Minister Churchill declared war against Germany during the second world war, which lasted from 1938 to 1945.
In financial accounting, the financial position of an entity at a given time is captured by the balance sheet. It lists the assets (resources or capabilities) that the entity has and the sources (including equity and liabilities) which finance the assets. The similarities of the passage to a bookkeeper's balance sheet are:
the British war capabilities are like her assetsthe dangers are like her liabilities, and the resilience of the people is like the equity.Similarly, Churchill listed the capabilities of the British Forces to include
Improved defense methodTrained British pilotsCapable aircraft.He balanced these capabilities partly with her equity:
the eternal vigilance and resilience of the peoplethe intense exertion of efforts in the war.He did not overlook the liabilities, which included:
the dangers posed by the German Air forceinvasion devices that the enemy could conceive and the inability of France to provide some protection.Thus, he actually balanced the assets (what Britain owns) with the liabilities and equity (what Britain owes), thereby presenting a balanced perspective of the British position during the second world war, like a balance sheet of a business entity. By so doing, he was able to persuade the British people to not only fight on courageously, but to win the war over Nazi Germany.
Read more about Churchill and the bookkeeper's balance sheet here: https://brainly.com/question/24207646
playing sports always gives you ............ and make you........................
A.pleasant/healthy B. pleasure/health
C. pleasure / healthy D. pleased/ healthy
Answer:
Its C
Explanation:
Answer:
C.
Explanation:
3. Fill in the blanks with "a / an / the or θ (without articles)". (Điền “a/an/ the hoặc θ (không cần mạo từ)” vào chỗ trống).
1. There is _____ cat and _____ dog are playing in the yard. _____ cat is small and nice, _____ dog is a little bigger and nice, to 2. He’s got ____ expensive car. ____ car is very beautiful and modern. He likes ____ car ____ lot. 3. It took her _____ hour to wait for _____ children. 4. _____ earth goes around _____ sun.
5. What’s _____ matter with you? - I’ve got headache.
6. What’s _____ time? - _____ time is money. 7. What’s _____ time? - It’s _____ quarter past ten.
8. His brother is studying in _____ university in _____ United States of America. 9. In _____ end, they agreed to travel by _____ sea. 10. Yesterday I went to ____ school by ____ bus because my bike had been broken down.
Answer:
1. a& a & a & the
2. an & the & a &a
hope it's will help you
Nam is interested _________ English and Physics
A. to
B. for
C. at
D.in
Answer:
The answer is D
Explanation:
I dont know how I know
Why don't miss Saunders lock her room ?
Answer:
They think that Miss Saunders gives their too much homework.
Explanation:
Hopes this helps
Have a great day or night ^w^
David was truly an incredible man. He worked two jobs to support his family. This being said he still donated money to local animal shelters every month. He also made the news for the time he ran into a burning building to save a baby. It is remarkable what he is able to do.” What would best describe the characterization of David?
A. Cowardly
B. Greedy
C. None of these
D. Lazy
6. Which of the following illustrates a traditional gender norm?
A. Men cooking family meals
B. Men caring for children
C. Women providing income
D. Women caring for children